|

Derfor bør du besøke restauranten på Eidfjord hotell

Eidfjord, kjent for sin fortryllende natur og spektakulære fjorder, kan også by på kulinariske mesterverk. Eidfjord Hotells restaurant står i frontlinjen for å levere en autentisk norsk spiseopplevelse.

Hvor kommer maten fra? 

I hjertet av restauranten ligger en dyp respekt for norske tradisjoner og lokale råvarer. Våre dyktige kokker er dedikerte til å bruke sesongbaserte kvalitetsingredienser fra Norge, og lager retter som gir en avslappet og uformell opplevelse. Hvert måltid her vitner om fokus på enkle, hjemmelagde og smakfulle retter.

Hva gjør våre retter spesielle? 

Mens vi er stolte av å servere klassiske retter som laks med poteter og saftige biffer, er det vår unike vri som virkelig får hver rett til å skinne. Friske norske detaljer er flettet inn i hver tallerken, og gir et snev av Norge i hver bit.

En atmosfære uten sidestykke

Innenfor veggene til Eidfjord Hotell finner du et stort glass spiserom som tilbyr panoramautsikt over den vakre Eidfjorden og betagende solnedganger. Å spise her er ikke bare en smaksopplevelse, men også en visuell fest. Atmosfæren i spiserommet er både spesiell og koselig, og lover et måltid du ikke vil glemme.

Menyen vår

Mens menyen vår tilbyr et utvalg av retter, starter mange med vår populære gulrotsuppe og avslutter med en av våre utsøkte desserter. Hver rett er enkelt, men utrolig smakfull.

Møt kokkene 

Vår restaurant ville ikke vært noe uten vårt fabelaktige kokketeam. De er mestere i å få enkel mat til å smake fantastisk. Med en kjærlighet for ferske norske ingredienser, streber de alltid etter å sørge for at hver gjest forlater fornøyd.

Ikke gå glipp av våre berømte retter 

Blant våre mest elskede retter er laksretten, som allerede har blitt en stor hit blant besøkende. Hver bit, fra suppen til desserten, er en påminnelse om at du nyter det beste av Eidfjord.

Føl deg komfortabel

Utover vår utmerkede mat og de fortryllende utsiktene, er atmosfæren ved Eidfjord Hotell avslappet og innbydende. Teamet vårt er dedikert til å sørge for at du er komfortabel, slik at du kan nyte hvert minutt av ditt opphold.

Når du besøker Eidfjord, sørg for å stoppe ved Eidfjord Hotell for en uforglemmelig kulinarisk reise. Med utsøkt mat, betagende utsikt og en varm atmosfære, er det et must-visit for enhver reisende.