|

Om oss

Velkommen til fjordparadis

Velkommen til Eidfjord Hotel, som ligger i den vakre bygda Eidfjord, Norge. Hotellet vårt har fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og fjordene, noe som gjør det til det perfekte stedet å slappe av og nyte den naturlige skjønnheten i denne regionen.
Hotellet vårt tilbyr en rekke komfortable og romslige rom, som alle har nylig blitt renovert og har moderne fasiliteter. Noen av rommene våre tilbyr til og med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

I tillegg til våre gjesterom har vi også en rekke fasiliteter på stedet for å sikre at våre gjester får et minneverdig opphold. Disse inkluderer en restaurant som serverer deilig lokal mat og et koselig salongområde med peis.

Men det virkelige høydepunktet på hotellet vårt er beliggenheten. Med beliggenhet i hjertet av Eidfjord, er vi kun en kort spasertur fra sentrum og alle dets attraksjoner, og en kort kjøretur til Norsk Natursenter og den fantastiske Vøringfossen.

Så enten du ønsker å slappe av og nyte den fantastiske utsikten eller utforske de mange attraksjonene som Eidfjord har å tilby, er Eidfjord Hotel det perfekte valget for din neste ferie. Vi ser frem til å ønske deg velkommen snart.

 

Reception opening hours 08am till 10pm