|

Overnatting Hardangervidda

Skal du ut å utforske Hardangervidda? Vi kan by på overnatting like ved. Fra Eidfjord og Hardangerfjorden tar det bare 30 minutter og komme seg opp i høyden til Hardangervidda! 

Opplev mer med overnatting ved Hardangervidda 

Hardangervidda er faktisk Europas største høyfjellsplatå og nordens største nasjonalpark. Ved Hardangervidda vil du møte på frisk natur med et mangfoldig landskap. Her kan du delta på alt fra strikkhopp, fiske, sykling og fotturer til fugletitting, baner og mer. 

Er du på overnatting ved Hardangervidda vil du finne noe for alle og enhver. Hardangervidda har turer og aktiviteter for både store og små, erfarne og uerfarne. 

Overnatt hos oss etter en dag på Hardangervidda 

En dag tilbragt på Hardangervidda vil uten tvil gi deg noen nye opplevelser og minner som du vil ha i lang tid, men etter en actionfylt dag er det ingen tvil om at det også føles ekstra godt å kunne slappe av litt etterpå. Overnatter du hos oss kan du komme hjem til et rom å slappe av i gode, komfortable senger og dusj tilgjengelig. 

Vi tilrettelegger for en flott overnatting 

Vi gjør det vi kan for at du skal ha et komfortabelt opphold. Skulle det være noe du har behov for ber vi deg ta kontakt på forhånd. 
Vi håper virkelig du tar turen til Hardangervidda! Du finner mer informasjon om vårt hotell her