|

Vil du gå Dronningstien? Vi tilbyr overnatting i Hardanger

Dronningstien er en lang og flott tur i Hardanger som byr på fantastisk natur. Dette er en noe krevende tur ettersom den er ganske lang. Derimot er det fullt mulig å ta den i akkurat det tempo du selv ønsker. Selve stien er i hovedsak godt markert, men med stigning og enkelte partier som er mer kupert enn andre og visse steder der du kanskje føler at det er litt mer luftig enn vanlig, er stien kategorisert med vanskelighetsgrad; Krevende. 

Overnatt i nærheten av Dronningstien 

Har du først bestemt deg for å begi deg ut på Dronningstien er det vår anbefaling at du har et sted å overnatte i Hardanger etter turen. Som du sikkert allerede kan tenke deg vil det nok ikke friste å måtte kjøre rett videre. Nei, etter en aktiv dag langs Dronningstien kan du ta en velfortjent pause! Kommer du på overnatting hos oss i Hardanger kan vi by på flere flotte rom. Omtrent halvparten av rommene våre har også utsikt til fjorden rett ved. 

Flere dager til å bli kjent med området 

Med overnatting i Hardanger enten før eller etter Dronningstien får du også muligheten til å tilbringe litt ekstra tid og bli enda bedre kjent med flotte Hardanger. 

Vi håper å se deg på overnatting hos oss for din neste tur til Hardanger!