|

Vøringsfossen overnatting

Planlegger du en tur til vakre Vøringsfossen i Norge og trenger et sted å overnatte? På vårt hotell kan du overnatte like i nærheten av Vøringsfossen. 

Perfekte overnattingsmuligheter ved Vøringsfossen 

Eidfjord Hotel er et flott hotell som tilbyr overnatting i nærheten av Vøringsfossen, en av Norges mest berømte fosser. Hotellet ligger i vakre omgivelser ved Eidfjorden, omgitt av majestetiske fjell og et fantastisk landskap.

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av rom med fantastisk utsikt over fjorden. Alle rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter som Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad.

Hotellets restaurant tilbyr en deilig frokostbuffet, lunsj og middag med lokale og internasjonale retter. Du kan også nyte en drink i hotellets bar eller slappe av i hotellets velværeavdeling med badstue, boblebad og massasje.

Ikke gå glipp av Vøringsfossen når du overnatter hos oss 

Vøringsfossen, som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, er en av de mest spektakulære severdighetene i Norge. Med en fantastisk utsikt over Måbødalen, er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Utsiktspunkter til Vøringsfossen 

Fossen har en total fallhøyde på 182 meter og består av to hovedstrømmer som faller ned i en dyp kløft. Du har muligheten til å se Vøringsfossen fra flere utsiktspunkter, deriblant kan du ta turen til: 

Måbødalen Utsiktspunkt: Dette utsiktspunktet ligger ved veien som fører ned til Vøringsfossen, og gir deg en flott utsikt over dalen og elva som renner gjennom den.

Platået utsiktspunkt: Dette utsiktspunktet ligger litt lenger opp langs veien fra Måbødalen Utsiktspunkt, og gir deg en flott utsikt over dalen og fjellene rundt.

Nesheimstunet utsiktspunkt: Dette utsiktspunktet ligger på en høyde på motsatt side av dalen fra Vøringsfossen. Her kan du nyte en flott utsikt over fossen og dalen nedenfor.

Fossatromma utsiktspunkt: Dette utsiktspunktet ligger langs stien som fører ned til bunnen av kløften. Her kan du nyte en flott utsikt over fossen og kløften fra en annen vinkel.

I tillegg til å nyte utsikten fra utsiktspunktene, kan besøkende også utforske området rundt fossen til fots. Det finnes flere turstier som tar deg gjennom vakre landskap og gir deg mulighet til å oppleve naturen på nært hold.

Bestill overnatting ved Vøringsfossen

Eidfjord Hotell er det perfekte stedet å bo hvis du ønsker å oppleve det beste av norsk natur og gjestfrihet. Med sin idylliske beliggenhet, moderne fasiliteter og fantastiske restaurant, er det et flott valg for en avslappende ferie eller en romantisk helg. 

Se våre overnattingsmuligheter her