|

Hotell i Hardanger

Hardanger er kjent for sin vakre natur, med majestetiske fjorder, imponerende fossefall, frodige fjell og vakre frukthager. Besøkende kommer hit for å utforske denne unike naturen og oppleve den på nært hold.

Ser du etter et hotell i Hardanger for oppholdet? 

Vi tilbyr hotellopphold med spektakulær utsikt mot fjorder og fjell. Her på hotellet møter du en hyggelig gjeng som jobber på for at du skal få et minnerikt opphold!

Hotellet er selvstendig eid, med en ledelse som har lidenskap for hotelldrift. Vi gleder oss alltid til å ta imot nye gjester! 

Velger du å booke opphold hos oss, er det vårt ønske at du skal føle på et avslappet og komfortabelt opphold. Bruk tiden på det du ønsker! Det finnes mye flott å oppdage her i Hardanger.

Fasiliteter ved hotellet

Ved vårt hotell i Hardanger finner du hele 28 rom, hvorav halvparten har sjøutsikt. På hotellet finner du også en egen restaurant. Her serveres enkle, nordiske retter hvor våre kokker legger til en ekstra tvist ved å inkludere lokale råvarer som er i sesong. For ikke å nevne, vil du oppleve en helt fantastisk atmosfære i restauranten. Med store glassvinduer fra topp til bunn, får du omtrent himmelen på besøk under måltidet.

Maten blir servert av hyggelige servitører og på morgenen har vi mennesker som sørger for at kaffen er rykende varm til frokosten. 

Derfor burde du besøke vår restaurant på hotellet i Hardanger 

Her på vårt hotell i Hardanger kan du også slå deg til ro i baren. 

Hva får du inkludert under oppholdet på hotellet?

Vi har gratis kaffe og te hele dagen! På vårt hotell i Hardanger har du tilgang på Wifi i hele hotellet. Om du ønsker har vi også muligheten til å tilrettelegge større familier med barnesenger og det du måtte trenge. Bare snakk med oss på forhånd så hjelper vi deg! 

Aktiviteter ved vårt hotell i Hardanger 

Som hotell i Hardanger kan vi hjelpe deg å finne frem til en rekke aktiviteter, inkludert fotturer, sykling, fiske og båtturer på fjorden. Det er også mange vintersportsaktiviteter i området, som langrenn og alpint.

Vårt hotell i Hardanger ligger like i nærheten av Hardangervidda nasjonalpark. Her ligger fantastiske naturopplevelse ved dine føtter og det er bare å nyte!

Topp aktiviteter og attraksjoner ved hotellet